14 éves vagyok és elég kicsik a melleim! A leg kisebb melltartót hordom (azthiszem 60B) és nagyon zavaró! Szerintetek fog még nőni?
Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 21:02
11/16 A kérdező kommentje:
Nos,igen,nem vagyok 100%ban tisztába mindennel,viszont megtudom különböztetni a nagyot a kicsitől,de ha jobban belegondolsz,akkor arra is rájöhetnél hogy mivel még csak 14vagyok és egyátalán nem rég jezdtem el egyátalán melltartót hordani,én amit esdig leg kisebbet láttam az 60B de persze,lehet van kisebb is!És zárójelben ott is volt az azthiszem!Azzal tisztában vagyok hogy mi a 60 és mi a B!És tényleg vékonyabb tipus vagyok,azzal nincs is problémám!
2015. máj. 5. 17:14
12/16 anonim válasza:
Így írva azt "azthiszem" arra utal, hogy a melltartó méretében nem vagy biztos.
13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem abban amit írtam nem ez a lényeg!
2015. máj. 5. 18:37
14/16 anonim válasza:
Hova meeg?14 evesen.
14 evesen termeszetes h kicsi hisz meg gyerek vagy!
15/16 A kérdező kommentje:
Azóta már eltelt egy ki idő,16 éves lettem,de minimális változást tapasztaltam azóta :DD Úgy látszik ez az én sorsom :D
2017. jan. 14. 18:38
16/16 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok és 70A-s a mellem, örülnék, ha "B" kosaras melleim lennének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!