Dóra :* kérdése:
2hétig! Tart a menszeszem. Milyért lehet ez? 14/L
Figyelt kérdés
Anyukámat is megkérdeztem, de ő azt mondta, h neki is így volt régen...
Mondhatni rendszeresen jön, de 2hét, az mégis sok.. már nagyon zavaró, főleg h folyton félek, nehogy "baleset" legyen, mert egyszer gyenge, egyszer erősebb a folyás...
Előre köszönöm a válaszokat :)
2015. máj. 4. 13:35
1/12 anonim válasza:
Hát nem normális a 2 hétig tartó menszeszed. Mondd meg anyukádnak, hogy elmennél mégis a nőgyógyászhoz ezzel a problémával, kísérjen el téged oda, talán tud valami gyógyszert adni, ami lerövidíti a menszesz idejét.
2/12 A kérdező kommentje:
Valahogy én félnék oda elmenni.. :(
2015. máj. 4. 13:58
3/12 anonim válasza:
Orvos. Nem csinál veled semmi olyat, amitől kellene félni. :)
4/12 anonim válasza:
Mióta menstruálsz?
Első két évben teljesen normális.
5/12 A kérdező kommentje:
Majdnem fél éve..
2015. máj. 4. 15:51
6/12 anonim válasza:
10 napnál tovább tartó menstruációnál érdemes orvost felkeresni, ő tud többet mondani, de ez semmilyen korban nem normális.
7/12 anonim válasza:
Miért parázik így mindenki a dokitól. Szétrakod a lábadat, megnéz, vége. Nem nagy cucc. MINDIG menj el orvoshoz, ha valami nem oké, mert így lehet, hogy még nagyobb bajt okozol magadnak. Szerintem 2 hét kicsit sok, ezzel már érdemes lehet dokihoz menni. Legalább megnyugszol.
8/12 anonim válasza:
Ja és a fenébe is, tanulj meg írni! MIÉRTnek írjuk helyesen.
9/12 anonim válasza:
Ilyenkor még simán előfordulhat (első 2 évben).
Pláne ha anyukádnak is így volt. Ha nem okoz más problémát akkor türelem és rövidülni fog.
10/12 anonim válasza:
Tudod kedves 7.
a más lábát én is könnyen szétteszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!