Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves vagyok és még nem...

14 éves vagyok és még nem kezdett el nőni a mellem? Természetes ez?

Figyelt kérdés
Azt hogy nincs mellem az úgy értem hogy teljesen lapos vagyok.Már minden barátnőmnek van nekem miért nincs?
2010. febr. 22. 20:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, ezzel nincs semmi baj:) Mindenki másképp, másmilyen ütemben fejlődik. Előbb-utóbb neked is elkezd nőni:)
2010. febr. 22. 20:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond, én is így voltam. Nyugi!:)))
2010. febr. 22. 21:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is lapos voltam 14 éves koromban...Tiszta lapos!Most 18 vagyok (nem mondom,hogy nagyon a melleim,de ahhoz képest,hogy nem voltak egyatalán,sokat nőttek)!!Ugyhogy nyugi:)
2010. febr. 22. 21:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj egy kicsit, és meglásd, neked is nőni fog. Az egyik osztálytársamnak is sokáig nem nőtt. Végül ma már sokszor irigylem...
2010. febr. 22. 21:05
 5/15 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van az első beírónak : mindenki más ütemben fejlődik!

Valószínű, hogy anyukád is ilyen típus volt kamaszkorában, kérdezd meg tőle.

Még az is lehet, hogy túl sovány vagy, ekkor nincs "miből" kifejlődnie a melleidnek, tudnillik az emlő zsírszövetből és tejcsatornákból áll.

Csak akkor fog melled fejlődni, ha van a testeden kis felesleges zsírpárna (ezért van az is, hogy aki fogyókúrázik, annak először a mellei tűnnek el, és csak legvégül a kövér feneke.)

Szóval, ha túl sovány vagy, akkor később sem fog kifejlődni a melled!!! Ebben az esetben próbálj kicsit meghízni, tarts "tejföl-kúrát" (naponta 1-2 pohár tejföl). Ettől a bőröd is nagyon szép lesz és szép nőies vonalaid lesznek. :D

2010. febr. 22. 21:08
 6/15 anonim válasza:
47%
az eszed is elkezdett nőni? remélem az is legalább ennyire fontos!
2010. febr. 22. 21:11
 7/15 anonim ***** válasza:

Majd megnő, ne aggódj. :)

17/F

2010. febr. 22. 21:18
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:).

Anyumnak is kicsik a mellei,de neki ilyen korában már legalább volt...

Az is igaz hogy eléggé sovány vagyok.172cm és 42kg.Ez ennyire befolyásolja a mell növekedést?

2010. febr. 22. 21:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát valamelyest befolyásolhatja a testalkat. A kövérebb lányoknak általában nagy mellük van de az nem is mell inkább ilyen tőgy xD Nah lényeg ami lényeg inkább legyen kisebb melled de az szép kerek legyen ne ilyen "félhold" meg "kifli" alakú. Bocsi hogy a végére kicsit kicsit szabadon engedtem a fantáziámat. xP

16/F

2010. febr. 22. 21:24
 10/15 anonim ***** válasza:
172 centihez 42 kg??? Úristen!! Akkor min csodálkozol. Tessék még felszedni vagy 15-öt...
2010. febr. 22. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!