14 éves vagyok és még nem kezdett el nőni a mellem? Természetes ez?

Teljesen igaza van az első beírónak : mindenki más ütemben fejlődik!
Valószínű, hogy anyukád is ilyen típus volt kamaszkorában, kérdezd meg tőle.
Még az is lehet, hogy túl sovány vagy, ekkor nincs "miből" kifejlődnie a melleidnek, tudnillik az emlő zsírszövetből és tejcsatornákból áll.
Csak akkor fog melled fejlődni, ha van a testeden kis felesleges zsírpárna (ezért van az is, hogy aki fogyókúrázik, annak először a mellei tűnnek el, és csak legvégül a kövér feneke.)
Szóval, ha túl sovány vagy, akkor később sem fog kifejlődni a melled!!! Ebben az esetben próbálj kicsit meghízni, tarts "tejföl-kúrát" (naponta 1-2 pohár tejföl). Ettől a bőröd is nagyon szép lesz és szép nőies vonalaid lesznek. :D
Köszönöm a válaszokat:).
Anyumnak is kicsik a mellei,de neki ilyen korában már legalább volt...
Az is igaz hogy eléggé sovány vagyok.172cm és 42kg.Ez ennyire befolyásolja a mell növekedést?

Hát valamelyest befolyásolhatja a testalkat. A kövérebb lányoknak általában nagy mellük van de az nem is mell inkább ilyen tőgy xD Nah lényeg ami lényeg inkább legyen kisebb melled de az szép kerek legyen ne ilyen "félhold" meg "kifli" alakú. Bocsi hogy a végére kicsit kicsit szabadon engedtem a fantáziámat. xP
16/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!