Hormonharmonizálás?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Az alábbiak jellemzők rám:
-erős,fájdalmas menstruáció (de van amikor alig vérzek)
-férfias szőrzet,férfias helyeken(állon,bajusz,mellbimbó körül,hason,ujjakon,combon,fenéken)
-magas libidó
-mélyülő hang
-férfias érdeklődés,gondolkozás
Állítólag magas a tesztoszteron szintem.
Ezen szeretnék változtatni hogy több női hormon termelődjön.Hallottam hormonharmonizáló készítményekről. Van aki próbálta ezeket,mit ajánlanátok ami segíthetne?
Női tinktúráról mi a véleményetek?
2015. máj. 3. 08:49
1/6 anonim válasza:
Menj el egy endokrinológushoz, lehet, hogy mellékvese probléma (adrenogenitális szindroma).
2/6 anonim válasza:
1. konkretizálás (endokrinológia, hormonszint vizsgálat)
2. kezelés, valószínűleg gyulladáscsökkentő, tiszta étrend (pl. paleo) lenne a kezdet.
De lehet megfelelő csikung gyakorlatokat terápiás célból végezni, gyógyszereket nem ajánlanám.
4/6 anonim válasza:
Azzal ugyanúgy szr lesz minden, endokrinológushoz menj, a nőgyógyász csak ahhoz ért, h feleslegesen fogamzásgátlózzon.
5/6 A kérdező kommentje:
Pont ez az,még csak szexuális életet sem élek...de ilyenekkel akarnak tömni.
2015. máj. 4. 01:14
6/6 anonim válasza:
Ha gyerekkorod óta glutént eszel, sok szénhidrátot, tejet, esetleg megemlíteném a szóját is, akkor persze hogy ilyenekkel akarnak 'tömni'. A nyugati étrend egy orosz rulett, hát van aki évtizedekig bírja, valószínűleg nem te vagy az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!