Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek valami bajom van?...

Szerintetek valami bajom van? Szóval huszonéves lány vagyok (még nem voltam fiúval) de a mestrúációm / 1. nap után elmúlik) és alig vérzek

Figyelt kérdés

2015. máj. 2. 12:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ennek mi köze az ismerkedéshez?:D
2015. máj. 2. 13:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Én cserélnék veled, mert belőlem meg 4-ből 2 napig úgy ömlik, mint a vízesés. :( Szóval én a helyedben örülnék és nem csinálnék semmit, de ha zavar (vagy van más problémád is), akkor nőgyógyászhoz kell menni. A férfi nőgyógyászok is megbízhatóak, főleg, ha magánrendelésre mész.
2015. máj. 2. 14:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Menj el nyugodtan ahhoz a nőgyógyászhoz akihez tartozol. Függetlenül, hogy férfi, vagy nő. Elmondod, hogy még szűz vagy, és elküld vérvételre. Esetleg csinálnak egy hasi ultrahangot. Valószínű ezzel tisztázható a problémád.
2015. máj. 2. 20:14
 14/19 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem, hogy női orvoshoz szeretnél menni, de ez ma már nem probléma, ha igazán akarod.

Főként ha magán rendelésre tudsz menni.

Akármilyen kis faluban is laksz, feltehetőleg 50km-en belül van egy város, ahol viszont már találni női dokit.

Írd meg merrefelé laksz és akkor hátha tudnak itt is ajánlani valakit.

2015. máj. 3. 12:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Azért mert nem szeretne férfihez menni nem kell neki támadni.

Én is nőhöz járok,nekem ott kevésbbé kellemetlen vetkőzni,beszélgetni.

Keress magánorvost,privát rendelésre menj el, ott biztosan fogsz női orvost találni,lehet időpontot kérni.Nézz utána magának a vizsgálatnak,készülj fel rá.

2015. máj. 3. 15:58
 16/19 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van előzőnek!

Szégyelje magát az a barbár, aki b-szd megezik itt szegény kérdezővel! (nagy valószínűséggel egyébként is nyálát itt csorgató kamasz, vagy egy vén fószer akinek ez az egyetlen öröme).

Semmiféle baj nincs azzal, ha te női orvoshoz akarsz menni,a nők legalább fele ahhoz járna szíve szerint, ha lenne rá lehetősége.

2015. máj. 3. 17:26
 17/19 anonim ***** válasza:
16: Jaja biztos nyálamat csorgatom... Huszonéves hölgyről van szó, aki valószínűleg nem egyszer volt már nő gyógyásznál, és pont ne talált volna nőit??? Hagyjuk már, az ilyen vagy életképtelen, vagy egyszerű mint egy kő... És nem mondtam egyáltaláb, hogy menjen férfihez, csak jusson el egyhez, mert igen komoly hormonális problémák is állhatnak mögötte! De te inkább a lelkét félted! Gratulálok!!! Nagy taps!!
2015. máj. 3. 18:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Jajj, Istenem....
2015. máj. 4. 14:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor se kell neki támadni,el lehet azt másképp is mondani neki ha él vele él,hanem akkor nem.
2015. máj. 5. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!