Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudok választani a két...

HANNA75 kérdése:

Nem tudok választani a két nőgyógyász közül. Esetleg valaki ismeri őket? Tapasztalat? Vélemény? Bokor Andrásról és Toldi Lászlóról lenne szó.

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk babát,és jó lenne egy teljes kivizsgálás előtte,hogy rendbe legyen minden.Nem tudom melyiküknek nagyobb a tapasztalata ezen a téren.Illetve kinek mi a szakterülete,ezzel kapcsolatban nem találtam infót.Próbálom velük felvenni a kapcsolatot.

2015. ápr. 30. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Erre akármelyik nőgyógyász képes, hogy megnézze minden rendben van-e nálad.
2015. ápr. 30. 13:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt tudom cáfolni.Az előző "doktor úr" még arra sem méltatott,hogy elküldjön vérvételre,pedig mint kiderült nagyon is kellett volna.Ezt szeretném újból elkerülni.Nálunk nem lesz egyszerű a baba projekt sajnos....
2015. ápr. 30. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Egy ilyet tudok, ami szerintem ingyenes és genetikus, nőgyógyász, minden van: [link]
2015. ápr. 30. 14:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2015. ápr. 30. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez a 0%-os baromság már tényleg nagyon idegesítő. Normál esetben, ha egy nő gyereket akar és meg akarja nézetni magát előtte, azt nagyon jól teszi, felelősségteljesen gondolkodik, de valóban bármelyik nődoki képes kiszűrni a komolyabb gondokat és az alapkérdés ez volt, nem valami speciális probléma.
2015. ápr. 30. 18:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja és főleg, hogy rajtam kívül senki nem vette a fáradtságot, hogy válaszoljon, de azért ide járkáltok lepontozni.
2015. ápr. 30. 18:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha rám hallgatsz toldi Lászlót messzire elkerülöd
2015. máj. 1. 14:07
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!Utolsó,elmondanád a tapasztalatod? Drukkoljatok,hogy végre én is anyuka lehessek.
2015. máj. 1. 14:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Toldi doktor addig jó, amíg nem történik valami normálistól eltérő. Egy kis eltérés a szülés normális folyamatában és nem tud mit tenni. A kistarcsai kórházban csak hentesként emlegetik. Az én szülésemre nem jött el, de még elérni de tudtam se én se a kórház. Végül császár lett, de talán jobb is, hogy nem ő csinálta a műtétet
2015. máj. 1. 21:00
 10/11 anonim ***** válasza:
2015. máj. 1. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!