Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges hogy a menstruációt...

Lehetséges hogy a menstruációt elmulasztják évekre, majd később előidézzék?

Figyelt kérdés

Eddig nem menstruáltam, egy gyógyszer segítségével az orvos előidézte. De nem bírom. Nagyon fáj. Sírhatnékom van. És én nem is akartam ezt az egészet. Én nagyon jól éreztem magam nélküle. De anyám rángatott el az orvoshoz mert már nem hagyott békén.

Ha képes vagyok rá, nem lehet most elmulasztani, aztán majd ha gyereket akarok újra ezt a gyógyszert alkalmazni. Így élni nincs kedvem. És most még anyámat is meggyűlöltem.

2015. ápr. 30. 07:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nos csinalt teljeskoru laborvizsgalatot, minden ertek jo volt. Ultrahangozott. Nem latott semmi elvaltozast. Azt mondta ez hatha mukodik, es beall magatol. Most elaludni sem birok. Ez szornyu.
2015. ápr. 30. 21:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Én mindenkinek mondom, hogy ne szedjenek gyógyszereket, neked sajnos nem tudtam szólni időben.
2015. ápr. 30. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!