Hüvelygomba. Milyen módszerek vannak amik jók ellene?
Figyelt kérdés
Nagyon durva hüvelygombát kaphattam, ami nagyon fáj, csíp és viszket is. Nincs nálam krém és nem is vagyok olyan helyen h venni tudjak v orvoshoz menjek.2015. ápr. 29. 19:17
1/5 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy gomba?
Szexuális úton kaptad vagy mástól lett?
szexuális úton kapott gombát csal szájon át szedett orvossággal tudzs kikezelni, mivel benn van mélyen a hámrétegben (bedörzsölték), nem csak a hüvelyflórád beteg.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem sexuális úton.
2015. ápr. 29. 19:34
3/5 anonim válasza:
Sajnos semmivel nem tudod kikezelni, ez nagyon makacs egy undorító fertőzés, pont most vagyok benne én is már sokadszorra. Csak a gyógyszeres kezelés van, Canestent írt rá az orvos, de nem segített a három kúp! Majd megőrülök a viszketéstől, szörnyű.
4/5 anonim válasza:
A Canesten combit próbáld meg, feltehetőleg segíteni fog.
Vény nélkül kapható, és hüvelytablettát is tartalmaz.
3,4 nap alatt elmúlhat tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!