Rosszra utal ha néha ott lenn belenyilal vmi?
Figyelt kérdés
yasminelle-t szedek és most kezdtem el a 3.hetet a levélből.már 5 hónapja szedem a tablettát.semmi gond nem volt vele.én arra következtettem hogy érik a petém és csak ezért szokott odanyilalgatni a méhemnél.de mi van ha nem az?vmi komoly betegség tünete lehet az ilyen nyilalás?2008. aug. 28. 17:52
1/3 anonim válasza:
Nem tudom minek lehet a tünete, de szólj a nógyógyászodnak. Peteérés miatt biztos nem, mivel ha tabit szedsz nincsen peteérésed. Lehet, hogy pszihés, vagy szervi probléma. Egy kivizsgálást megér mindenesetre
2/3 anonim válasza:
Szia!Nekem is néha napján elkezd szúrni legalúl,középen a hasam(gondolom az a méhem),és olyan mértékben nyilal,hogy meg sem tudok mozdúlni,olyan érzés,mintha késsel szúrkálnák.Nem tudom mitől van,de ilyenkor mindig rossz érzés fog el.Azt javaslom fordúlj nőgyógyászhoz,én is ezt fogom tenni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm h írtatok:)utolsó válaszoló nekem annyira nem vészes.nekem elviselhető.mondtam a nőgyógyásznak mikor felírta a tabit és mondta h az meg fog szünni de nem szünt akkor nem talált problébát.hamarosan megyek vis jövő7en és teljes kivizsgálást kérek:)
2008. aug. 29. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!