Fokhagymaszagú a puncim a menstruációt követő napokon. Az íze fura! Ez természetes?
Figyelt kérdés
Ujjazáskor figyeltem meg!2008. aug. 28. 17:49
1/4 anonim válasza:
Biztos fokhagymát pucoltál előtte.......
2/4 anonim válasza:
Az hogy milyen ízű vagy illatú attól is függ hogy nem e ettél olyan ételt.. Fiúknál is így működik az ondó.H kávét iszol lehet hogy keserű lesz. Am szerintem természetes.
3/4 anonim válasza:
Szia!Megnyugodtam,hogy nem csak nekem van ilyen problémám.Én nem sűrűn szoktam foghagymát enni,mégis elég gyakran az én nemiszervem is foghagymaszagú.Sajnos én sem tudom,hogy ez mitől van,de az egyik barátnőm is észrevette már magán.Ez olyan kínos számomra,hogy meg sem merem kérdezni a dokitól.Amúgy megkérdezhetem,hogy te hány éves vagy?Én 18 múltam.
4/4 A kérdező kommentje:
Szintúgy 18!Nem nagyon eszem fokhagymár én sem!A pinám ebben az időszakban több fehér nedvet is tartalmaz!"Túrósabb" :S
2008. aug. 29. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!