Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha rendszertelen a ciklusom,...

Ha rendszertelen a ciklusom, az mennyiben hátráltatja a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Voltam mindenféle kivizsgáláson,és elvileg minden rendben,de csak akkor volt rendszeres a menzeszem,amikor szedtem a fogamzásgátlót. Ha nem szedem,akkor van,hogy kimarad ciklus.

Ez jelentősen hátráltatja a teherbeesésemet?

Előre is köszönöm a válaszokat, 25/L

2015. ápr. 28. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha azért nincs mensturációd a hónapban, mert nincs peteérésed, akkor az igen, hátráltatja, hiszen petesejt nélkül nem lesz baba. Nem vagy véletlenül túl sovány? Akkor lehet ritkásabb a ciklus és a túl alacsony súly nehezíti a teherbeesést. De ha azt mondták, minden okés, akkor hajrá, mindent bele.
2015. ápr. 28. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
ha van peteérésed megtermékenyítésre alkalmas is akk csak türelmesen próbálkozni kell, ha csak nem a párodnál van gond
2015. ápr. 28. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Teherbe lehet esni ettől. Általában van oka a szabálytalan ciklusnak de ha néztek nálad mindent (van pé, hormonok rendben vannak) akkor nincs baj, csak szimplán ilyen a ciklusod. Van ilyen is.
2015. ápr. 28. 20:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem vagyok túl sovány, 181 cm vagyok és 64 kg, de sajnos már a kezdetek óta szabálytalan volt a ciklusom,volt hogy 2 is kimaradt, csak akkor volt rendszeres, amikor szedtem a fogamzásgátlót.

Többször és voltam vizsgálatokon és nem találtak semmit, szóval lehet,hogy akkor tényleg van ilyen :)

2015. ápr. 29. 08:02
 5/5 anonim válasza:
Az nem rendes menstruáció ami gyógyszer abbahagyás után van. Az megvonásos vérzés. Amikor nekem nem volt rendszeres a ciklusom, volt hogy 3-4 hónapig meg sem jött, vagy csak 2-3 nap barnázás volt, vagy rendszeres volt, csak hosszú (42-45 nap) akkor sem sikerült teherbe esnem. Akkor nekem kiderült a PCO majd később egy vérvételből az Inzulinrezisztencia. Diéta és mozgás hatására beállt a ciklusom 30 napra és a 3. ilyen ciklusban terhes lettem! :)
2015. ápr. 29. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!