Késik a menszeszem lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A segítségteket szeretném kérni!! Az a helyzet hogy 4 éve menstruálok és eddig elég rendszeres volt, de amióta nemi életet élek (fél éve) azóta nagyon rendszertelen. Valamikor előbb jön meg egy héttel valamikor később. Ebben a hónapban 24-én kellett volna megjönnie, de még nem jött meg.:( A párommal óvszerrel védekezünk, de néha egy két percig anélkül is szoktuk csinálni, mert ő úgy jobban élvezi. Szerintetek megtermékenyíthetett az előváladék? Van valami előjele annak ha terhes vagyok? Vagy ha eddig sohasem mértem a hőmérsékletemet ha reggel megmérem meg tudok abból állapítani valamit? Jah és mégvalami. Gondolkodtam a fogamzásgátló szedésén, de azt hallottam hogy aki azt szedi annak később a gyerekével lesznek problémák.. Erről mit gondoltok? Írjatok! Előre is köszönöm:)2008. aug. 28. 13:54
1/4 anonim válasza:
Remélem a párod a szülést, meg a pelenkázást is élvezni fogja. Az előváladékban ugyanúgy vannak spermiumok, teherbe lehet tőle esni. A fogamzásgátló szedésétől pedig semmi baja nem lesz későbbiekben a gyerekednek.
2/4 anonim válasza:
Lehetsz terhes az elovaladektol,de kicsi ra az esely.ha eddig is rendszertelen volt a menszeszed,akkor most is lehet azert amiert eddig,tehat nem kizarolag a terhesseg miatt.A fogamzasgatlo nem befolyasolja a magzat fejlodeset,ha ez igy lenne akkor az orvosok nem irnak fel neked.Ez hulyeseg.De ,ha bizonytalan vagy benne,kerdezd meg a nogyogyasztol.Szerinte vegyel egy tesztet abbol kiderul,bar szerintem nem vagy az.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy azért jön meg össze-vissza, mert ideges vagy mindig, nem estél-e teherbe. Azért gondolom ezt, mert írtad, hogy azóta rendszertelen, mióta nemi életet élsz. Csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj és inkább szedj tablettát, attól rendszeres lesz és meg is nyugszol. Nem lesz baja a gyerekednek tőle. Nem forgalmazhatnák, ha így lenne.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát az lenne a legegyszerűbb ha vennék tesztet. sajnos nem tudok venni mert egy faluban lakom és most pont nincs gyógyszertár nyitva:S
2008. aug. 29. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!