Titeket nem izgat a tampon amikor bent van?
Figyelt kérdés
6-7 éve menstruálok de eddig mindig betétet használtam, mostanaban tértem át a tamponra és ha úgy mozdulok meg, érzem és kicsit izgat meg maga a tudat is, hogy ott van valami :D
Ez másokkal is így van?
2015. ápr. 23. 14:15
1/5 anonim válasza:
Akkor nem jól helyezed fel. Azt nem lehet érezni, ha rendesen a helyén van.
3/5 anonim válasza:
Nem is érzem, hogy lenne benn bármi is.
Tedd feljebb.
4/5 anonim válasza:
szerintem vagy próbálkozz kisebb tamponnal, mert pl. először én is nagy tamponnal próbáltam, és azt akármennyire bedugtam, éreztem, hogy ott van, úgyhogy ha ez a baj, akkor próbálkozz kisebbel, vagy lehet, hogy az a baj, hogy beljebb kéne dugni, akkor nem fogod érezni.
5/5 anonim válasza:
egyetértek az előzővel, vagy kisebb tampon, vagy dugd mélyebbre, a tudat még lehet, hogy azt mondom, hogy oké, hogy izgat, de érezned nem kéne, ha elég mélyre dugod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!