Nektek hol? Mikor? Is hogy jött meg az első mensitek kíváncsi vagyok hisz mensi előtt álok? : ) Féltettek?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 21:10
1/5 anonim válasza:
Hát én nagyon megszívtam. 11 éves voltam és anya elfelejtett felvilágosítani. Azt hiszem azt hitte még korai. Semmit nem tudtam róla és azt hittem azért vérzek mert meg fogok halni. Nagyon féltem. Egyedül voltam otthon, anya dolgozott. Amikor hazajött oda akart rakni egy adag ruhát mosni es észrevette a véres bugyit, vigyorogva hívott be a fürdőbe elmesélni hogy mi történik most velem..
Így 14 évvel később már irtó vicces az egész.
2/5 anonim válasza:
Én is 11 voltam. Hát nekem úgy volt, hogy éreztem a suliba, hogy folyik valami belőlem (utolsó óranak majdnem vége volt). Azt hittem pisilek :D Kimentem wc-re és láttam, hogy véres a tisztaságim meg egy kicsit a bugyim.. Persze tudtam már 8 éves koromtól hogy mi ez :) Volt egy betét nálam, mivel anyum mondta, hogy mindig hordjak a biztonság kedvéért,hát jól jött :D Anyumnak elmondtam, mondta hogy a szekrényben vam betét ha kell. Ennyi nagyjából :D Ez 2 éve volt...
3/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? :) Nekem 13 évesen jött meg az első,szerencsémre otthon. :D
4/5 anonim válasza:
11 évesen jött meg,fel voltam mar világosítva,mamámat látogattam meg,elmentem pisilni és jé véres a lett a wc papír,elvégeztem kis dolgom,kisétáltam mamához hogy nincs véletlenül betétje és volt.
5/5 anonim válasza:
Csak én szívtam meg ennyire? :'(((
1-es voltam
Kérdező, ezek után azt kell hogy mondjam nem kell félni. Te legalább tudni fogod hogy mi az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!