Gomba gyógyítása, de hogyan?
Figyelt kérdés
1 éve elmentem nőgyógyászhoz és kiderlüt, hogy összeszedtem egy fertőzést. Azóta állandóan visszatér, több orvosnál is voltam, de nem vettek elég komolyan. Aztán egyszer nagyon rosszul lettem és újra el kellett mennem, egy másik nőgyógyászhoz, aki tűzetesen meg vizsgált. Kiderült, hogy évek óta van gombám, ami mára tönkre tette a belem, a húghólyam, a méhemet , ezenkívül a gyomromat is megtámadta. Méreg erős gyógyszereket kaptam. 1 hétig semmilyen bajom nem volt, teljesen elmúltak a tünetek és minden fajta panaszom, de most ismét előjött és nagyon rossz, egyre roszabb. Kétségbe vagyok esve, mert nem értem mit csinálok rosszul? Valakinek ilyen súlyos stádiumba sikerült kigyógyulnia?És hogyan?2010. febr. 21. 12:55
1/2 anonim válasza:
diétázzál. ne egyél cukrot, meg szénhidrátot.
ha neked ez ennyire gyorsan visszaj9n akkor eléggé sokat fogyaszthatsz ezekből a kajákból. a diéta segíteni fog.
2/2 A kérdező kommentje:
nem szeretem az édes dolgokat és nagyon félek az elhízástól, ezért kerülöm és nem is nagyon kívánom a cukrot.
a szénhidrátról se esik nehezemre lemondani, mert a krumplin kívül nem szeretem őket.
2010. febr. 21. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!