A férfi nőgyógyászoknak nincs merevedésük mikor egy meztelen nőt látnak, matatnak benne?
Szerinted az orvosi egyetemen, ahol szakot választ megkérdezik a szexuális irányultságát? Elárulom, hogy nem. Tehát nem kizárható, hogy egy női nőgyógyász leszbikus lenne és esetleg más szemmel nézne a betegére.
Ez az egész megint csak egy hiszti a férfi nőgyógyászokkal szemben.
Régóta járok nőgyógyászhoz, voltam férfinél is nőnél is. Volt mindkét nemből bunkó és lekezelő és az ellenkezője is. Egyiknél sem tapasztaltam semmilyen visszaélést vagy zaklatást. Én ezután sem az alapján fogok választani, hogy milyen nemű az orvos. Ha a mostani nőgyógyászommal történik valami (férfi) akkor is olyat fogok választani, akit a környezetem dicsér és meg vannak vele elégedve. Teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi, csak lásson el megfelelően.
71%-os ment a zöld mert bizony van benne igazság.
Bármelyik fiatal diplomást megnézheted,hogy messze nem felnőtt még és a sexualitás dominál.Egy 45 éves már lehet nem vizsglat,már csak húsról van szó,de 25-35 évesnêl ez nem így van.
Én se csak úgy megyek el,hogy nő legyen ennyi,hanem nő legyen az orvos és kiről lehet jókat hallani.
Érdekes higy a nők urológusnak tucatnyian nem jelentkeznek.
Se pedofilt,se perverzt nem írtam,csak azt hogy bizony lehetsêges hogy nemcsak orvosi szemmel nêz egy fiatal férfi orvos.
Érdekes módon itt több fiatal lány is írta,hogy nőgyógyász első alkalomkor azt kérte hogy pucérra vetkőzzenek le,hogy úgymond a testüket megnézhesse,majd következő alkalomkor már erre nem lesz szükség.Orvos elé kellett pucéron menni,majd utána a felsőt visszavehették és ezután lett hüvelyi vizsgálat.
Perverzióra itt sem gondolok,de hogy egyáltalán nem normális eljárás ez az biztos!
És a hehe arra irányul hogy én nőhöz inkabb megyek el,akinek természetesen utàna nézek,mint férfi orvoshoz.Nő előtt sokall kevésbbé kellemetlen levetkőzni,mint egy ellenkező nemű személy előtt.Ês nem csak felnőtt,hanem gyerek,tini is kiköthet nőgyógyásznál,akiknek sokszor nagyon nem mindegy ki előtt is vetkőzik le,ők sokszor még jobban fêlnek,még szégyenlősebbek!
Nekem fiatal férfi orvosom van, nála is szültem. Soha az életben nem éreztem nála, hogy másképpen nézne rám.. És borzasztóan jó érzés, hogy mivel hasonló korúak vagyunk, érti a problémáimat, élethelyzetemet stb. Neki is nem rég születtek gyerekei, abszolút átérezte min megyek keresztül a terhesség alatt. A férjemmel is megtalálták a hangot, mindig invitálta a terhesgondozásokra, hogy ő is vegyen benne részt.
Az előző gyerekemet női orvosnál szültem és egyáltalán nem volt benne annyi empátia, mint a mostani dokimban. Miért? Mert az empátiás érzék nem a nemekhez kötött!
Nem attól lesz valaki jó orvos, ha maga is végigélte a betegségeket...:)
Attól lesz jó orvos, ha a magas szakmai tudása mellett erős benne a segíteni akarás. Nekem ez a véleményem és a tapasztalatom.
Biztosan van perverz orvos is a nagy számok törvénye alapján. DE nem csak a féfiak lehetnek szexuálisan aberráltak...
Empátia a nőkben feltétlenül nagyobb, aki ezt tagadja, az h.lyeségeket beszél.
Biztosan lehet tuskó női orvost is találni, de azért azt se felejtsd el högy a férfiak nem igen járnak nőgyógyászati vizsgálatra, terpesztésre, stb... de a nők viszont igen. Ugyhogy nagy empátia se kellene ahhoz hogy együtt érezzen a páciensével a női orvos. A férfinak bizony kell erőlködnie, hogy megpróbálja elképzelni a nők helyzetét.
Látom és tudom is hogyan repül a sas, de megtanitani valószínűleg az anyja tudja, mint ahogy a róka is a kölykét, én biztosan nem, még akkor sem ha nagyon empatikus vagyok.
"Empátia a nőkben feltétlenül nagyobb, aki ezt tagadja, az h.lyeségeket beszél."
Nekem erről más a véleményem és a tapasztalatom. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
Egyébként meg nem csak abból áll az empátiás érzék, hogy megérti, amikor befekszik a székbe a páciens.
Attól még, hogy szánakozik, hogy milyen helyzetbe kerültem, nem segít a gondjaimon.
Nekem teljesen megfelel az orvosom, aki végighallgatja a problémáimat, a vizsgálat alatt kíméletes, a vizsgálat után meg a lehető legjobb terápiát nyújtja szakmailag.
Mindig váltunk pár szót a gyerekekről, ha beviszem a kislányom, akit ő segített a világra, mindig megcsodálja, mindig van pár kedves szava. Ha nem nőgyógyászati betegségem van, akkor is kérhetek tanácsot, mert ajánl hozzá szakembert is.
Miért cserélném le? Azért mert szerncsétlen férfinak született? Nekem semmi bajom a férfiakkal. Ha bajom van, akkor az emberrel van, nem a nemével.
De, mint írtam, nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy te a nőket szereted, lehet, hogy leszbikus is vagy, a te dolgod. Én nem próbállak meggyőzni, hogy pasihoz menj, ha minden procikád tiltakozik ellene. Oda mész, ahol jó neked és akiben bízol.
Nem minden női orvos szül és van gyereke. Akkor ő sem lenne addig együttérző, amíg nem szül?
Szerintem téged senki sem akar lebeszélni arról, hogy férfi nőgyógyászod legyen...
vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!