Az baj ha a mellbimbómnál és a hasamnál picit szőrös vagyok? 15L
Figyelt kérdés
A hasamnál ritkán borotválni szoktam mert nagyon zavar. Még életemben nem voltam nőgyógyásznál, nagyon remélem, hogy nem a hormonjaimmal van a baj. Szerintetek mit csináljak, hogy ez megszűnjön (pl gyanta, borotva stb. )? Egyébként is úgymond szőrösebb vagyok.: (( a karom eléggé az, és van PICI bajszom. Ez normális? Ugye nem hormonbajok? csak pubertás ugye?2015. ápr. 16. 21:24
1/5 anonim válasza:
mintha csak engem írtál volna le :I
engem is érdekelne erre a válasz
egy másik 15L
2/5 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem csak én "szenvedek" ezzel a problémával, hogy nem én vagyok az egyedüli. :D
2015. ápr. 17. 10:39
3/5 anonim válasza:
Feltehetőleg csak pubertáskori "zavar".
4/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok,sajnos a hasam is szőrös.A lábam,karom már régóta borotválom,néha a hasamat is .
5/5 A kérdező kommentje:
Hála az égnek. Köszi a válaszokat.
2015. ápr. 26. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!