Barna folyás? De reggelre elmúlt (többi lent)
Szóval 4 hónapja volt az első akkor rendes vér volt,azután semmi...tegnap a suliba egyik órán hányingerem volt,görcsölt a hasam uàna 1 órával később azt vettem észre barna folyásos a bugyim...délután óta teljesen tiszta a betét.Természetesen szűz vagyok.14/l
Ezt mi okozra?Kell-e betétet használnom?
Előre is KÖSZÖNÖM az segítő és értelmes válaszokat! ; )
Nekem már másféle éve megvan. Azzal nincs baj, ha sokáig nem jött meg, előfordul az ilyen, sőt természetes. Azt hiszem a barna folyással nincs gond, előfordul velem is néha-néha (elején, végén). Lehet, hogy kicsit stresszes vagy. Esetleg használhatnál tisztasági betétet, az megvéd a mindennapokon (fehér folyás, meg ez is..stb.) meg ilyenkor is. Remélem segítettem! (:
14/l
Köszönöm szépen,sokat segítettetek! :)
De valószínűleg menszesz előjele(csak mert sose volt még barna színű)
Most délután 1-2 csepp aztán most sincs semmi...
Mi lehet ez?
Valószìnű túl sokat idegeskedsz. Az első után nem baj ha nem a következő hónapban jön meg hanem csak pár hónap múkva(akár fél év is lehet) . Azèrt is lehet mert lehet hogy gyenge a szervezeted s ezért nem olyan erős a vérzés. Betétet mindig hordj magaddal,tisztasági betét pedig legyen rajtad.
Remélem segítettem. 14/L
Köszönöm! :)
Akkor ez menstruáció,csak gyenge?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!