Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon durván hullik a hajam....

Nagyon durván hullik a hajam. Mitől?

Figyelt kérdés
Kb 2-3 hónapja kezdett el hullani a hajam, de most úgy veszem észre, hogy egyre durvábban. A fejem tetején már teljesen ritka. Használtam bánfi termékeket, és most elkezdtem az alpecin koffein samponját használni, de semmi javulás. Már teljesen kétségbe vagyok esve. Mitöl lehet? Idegi eredetü?
2015. ápr. 15. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
ezer oka lehet, nekem 2 évig hullott a hajam és egyszercsak minden ok nélkül teljesen megállt.
2015. ápr. 15. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem felületi kezeléssel kéne kísérletezgetni, hanem esetleg háziorvoshoz menni. Majd ő továbbküld. Vérkép, hormon vizsgálat, stb...
2015. ápr. 15. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet! Vérvétel mindenképp. Akár egy jó bőrgyógyászhoz is elmehetsz előtte, ő tudni fogja mely értékeket kell ilyenkor figyelembe venni.
2015. ápr. 18. 15:27
 4/4 Ancsa059 válasza:
Én is így voltam,és mindent végig jártam.Bőrgyógyász,vérkép,teljes kontroll,fogorvos,minden,ami létezik.Még lézeres fejbőrvizsgálaton is voltam,de semmit nem találtak.Persze felírtak méreg drága samponokat,amik ideig-óráig hatottak. A bőrgyógyász szerint a fogamzásgátló miatt hullott.Nem hittem neki,de mióta abba hagytam egyáltalán nem hullik és pluszba szedek b-komplex vitamint,az nagyon jó.
2015. ápr. 26. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!