Milyen aplikátoros tampon van MO. -n?
Figyelt kérdés
Bármilyen amit könnyen belehet szerezni. Egyet láttam a neten az is az ob volt de olyat még sehol sem láttam.#tampon #apikátoros tampon
2015. ápr. 15. 16:34
2/8 anonim válasza:
applikátoros tampon magyarországon
4/8 anonim válasza:
Szia.Én próbáltam többet is már de az o.b-nek rossz az applikátora a tampaxnak pedig a tamponja borzalmas.Fura alakja van mikor megszívja magát szétnyílik.Én azt szoktam csinálni hogy a tampaxos applikátorba bele teszem az o.bt.Tudom hogy pazarlás de nekem így vált be.
5/8 A kérdező kommentje:
ok köszi a linket
2015. ápr. 16. 19:31
6/8 A kérdező kommentje:
és én is szívesen át tenném a másikból de az egyiket sem találtam még meg :D
2015. ápr. 16. 19:32
8/8 A kérdező kommentje:
hát én még most sem találtam pedig legalább 5 dm-ben voltam :( de viszont majd megnézek egy pár rossmannt is
2015. ápr. 17. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!