Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy jöhet meg a menzeszem?...

Hogy jöhet meg a menzeszem? Többi lent!

Figyelt kérdés
Remelhetoleg nemsokara megjon es felek h suliba jon meg.Arra lennek kivancsi hogy hogy jon meg? Faj elotte a hasam vagy nem erzem,pisilnem kell elotte vagy csak eszre veszem a bugyimon stb...tehat ezekre az infokra lenne kivancsi.normalis valaszokat legyszi es koszonom elore is a valaszokat. :) 12/L

2015. ápr. 12. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem most januárba suliba jött meg.

Semmit nem éreztem csak elmentem wc re és láttam hogy barna volt a tisztaságim aztán raktam be szárnyast és az is olyan lett aztàn másnap mentem 3.órába tesire és tesi előtt mindig elmek wc-re és akkor láttam hogy tiszta vér a bugyi,naci,betét.

12/l

2015. ápr. 12. 21:42
 2/3 anonim válasza:
Egyen fuggo valakinek alotte faj az alhasa. De igazabol nem erzel semmit csak a bugyidat kell figyelned. Vegyel tisztasagi betetet minden nap tegyel a bugyidba es legyem nalad egessegugyi betet. Ha megjon akkor a betet miatt nem lesz olyan bugyid es akkor kitudod cserelni az egessegugyi betetre ami tobb vert tud felszivni.
2015. ápr. 13. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy fajni fog. Szemely szerint en azt vettem szokatlannak, hogy nem kellett menjek aznap az iskolaban a wc-re. Nem ereztem semmit, de eszrevettem, hogy mejott, amikor hazaertem. Legyen nalad betet.
2015. ápr. 13. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!