Kb 2 hete voltam nőgyogyászomhoz aki azt állapította meg kérdőjelel a papíroomon hogy korai terhesség. Azota voltam vizelet vizsgálaton, terhességi tesztet csináltam, ami azt mutatja nem vagyok az. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ha az is lennék akkor már vagy 5 hetes.Mestruáciom van de sokkal kevesebb.jövöhéten kell vissza mennem dokihoz.2015. ápr. 11. 19:32
1/9 anonim válasza:
Ha két hete voltál nogyogyasznal akkor nem 5 hetes vagy. 5 hetes akkor lehettel mikor orvos látott. Ha azota negativ volt a terhességi teszted akkor nem tudom, lehet elindult valami de megszakadt. Bár nem tudom mikor teszteltél, a hcg nem ürül ki két nap alatt a szervezetből de egy 5 hetes terhesség esetén lazan van annyi hormon a vizeletben amitol pozitiv lesz a teszt.
De hát ugyis visszamesz a dokihoz.
2/9 A kérdező kommentje:
Aznap csináltam a tesztet mikor a dokinál voltam,és másnap vittem a vizeletet is
2015. ápr. 11. 19:59
3/9 anonim válasza:
Akkor talán csak annyira fiatal volt a terhesseg, hogy nem mutatta ki a teszt. De... Olyan korai a terhességet az orvos sem lát. Esetleg felritkulasokat ami terhességre ad gyanút. Csinálhatsz még egy tesztet ha türelmetlen vagy. Vizeletből neztek egyaltalan terhességet? Alapbol ha néznek is akkor is vérből.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen nézznek vizeletből!
2015. ápr. 11. 20:09
5/9 anonim válasza:
Mikor volt ez? Talán tényleg csinálhatnál még egy tesztet hétfőn. Vagy holnap ha tudsz szerezni vasarnap is. Aztán biztosat ugyis az orvos mond majd.
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem megvárom a keddet :(
2015. ápr. 11. 20:26
7/9 A kérdező kommentje:
De egy 5 hetes terhességet már nme kéne kimuatatni vizeletböl?Nekem a kislányomnál már 2-3 hetesen kimutatta
2015. ápr. 11. 20:29
8/9 anonim válasza:
Hát mikor a menzesz elmarad akkor 4 hetes a terhesség mivel az utolso menzesz első napjától számolják. Ki kellene mutatnia, ahogy irtam is, furcsa, hogy doki azt mondta korai terhesség mikor teszt nem mutatja, mivel a teszt korábban mutatja mint ahogy latszik. Már kiváncsi vagyok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!