Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a véleményetek az o. b...

Mi a véleményetek az o. b Felxia tamponról?

Figyelt kérdés
Ma vettem, mert eddig, hiába használtam normál és super méretű tamponokat az o.b-től, mellette midnig kifolyt egy kis vér:S. Most vettem Flexiát. Ez nektek bevált?
2010. febr. 19. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért folyt ki mert televolt. Ha rendesen felteszed akkor nem szivároghat ki mellette a vér. Nem olyan intelligens a vérünk, hogy megkerülje a tampont...

Valószínűleg valamit nem jól csinálsz...

2010. febr. 19. 21:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Nincs tele a tampon. És mindig kifolyik mellette. Beszéltem pár ehhez értő emberrel, és mobsta, hogy lehet olyan eset, hogy a hüvelyfalhoz nem illeszkedik tökéletesen a tampon. a Flexiára pedig rá van írva, hogy szivárgás ellen

Csak az érdekelt volna, hogy nektek bevált-e.

2010. febr. 19. 21:50
 3/3 anonim válasza:
Én próbáltam már és nekem bevált. Bár nekem a simával sem volt probléma, így nem tudom biztosra mondani,de valamivel mintha megbízhatóbb lenne a Flexia.
2010. febr. 20. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!