A nők miért szeretik a szexet? Mert én nagyon nem szeretem főleg nem férfival. 19/L
Ha voltál már férfival és nem élvezted akkor 2 lehetőség van:
1, Egy suta pasit fogtál ki, aki csak "maszatolt". Sajnos az esetek túlnyomó többségénél ez a helyzet. Főleg a "de isteni pasi"-knál, mert azok előbb törődnek magukkal, mint veled. Ismerek olyan lányt aki azután lett lezbi, hogy volt egy írtó rossz tapasztalata egy sráccal.
Ha a férfi nem kényezteti a lányt és annak legalább 4 érzékszervét (szaglás, tapintás, ízlelés, hallás) akkor a lány nem fog eljutni az öröm közelébe sem. (A látást csak azért hagytam ki, mert általában nem a partnerünket nézzük közben illetve van az a pasi aki nem egy Clooney, de tud kényeztetni)
2, Ebben az esetben sajnos nálad lehet a probléma. Fiziológiai, szervi, idegi és pszichológiai téren lehetnek problémák. Fiziológiai probléma alatt az érintkezés érzetének tompasága vagy hiányát értem. Szervi gond lehet akár a nemi szervekben lévő gondok. Idegi probléma akkor léphet fel például ha az ingertovábbítás mechanizmusa sérült és végül a pszichológiai okok között vannak a legszélesebb spektrumú problémák a homoszexualitástól az aszexualitásig bármi.
A lényeg, hogy módszeresen ki kell lőni a lehetőségeket. Ha magadnak tudsz örömet okozni (sikeres maszturbáció), akkor a 2-es pont nagy része kilőhető (szinte csak a pszichológiai marad) és akkor a partneredet kell megtanítani, hogy hogyan szereted. Hatalmas tévedés ha azt gondoljuk, hogy a férfiakhoz nem kell egy személyes útmutató, mondván "hát ők csak rárántanak és kész". Egy férfi ugyanúgy kísérletezgetve tanul meg maszturbálni, mint egy nő, csak a szervek és az eszközök másak. A másik tényező a "ciki vele erről beszélni". Ha valóban cikinek érzed akkor csak egy tanácsom lehet: mutasd meg te hogy csinálod! Egyrészt tanulni fog belőle (persze csak ha nem egy tajparaszt) és fel is fogja izgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!