Nagy Dorina kérdése:
Szerintem megjött, de nem tudom nagyon furcsa kérem segítsenek?
Figyelt kérdés
február 19.-edikán "megjött" vagy is 2 napig tartott ....
következő hónapba meg késett 4 napot és csak eegy napig véreztem , ezt szeretném tudni mitől van ?? Lehet, hogy meg se jött , csak ahogy ujjaztam megkarcoltam???
2015. ápr. 9. 14:20
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Megvolt már korábban? Voltál amúgy fiúval? Ha még csak mostanában jött meg először,vagy még eddig sosem,akkor lehet normális,míg be nem áll. De azért figyelgetsd.ÉS igen,lehet,hogy csak megkarcoltad:D Légy óvatos és figyelj a higiéniára!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszenöm.... 13 éves vagyok igen csak most jött meg de az első vérzésem szerintem nagyon erős volt ami 2 napig tartott a második vérzésemen 2-3 csepp ami 1 napig tartott ás késett is 4 napot
2015. ápr. 9. 14:51
3/5 anonim válasza:
Az első időben normális, hogy össze-vissza jön meg, amíg be nem áll. Ilyenkor még nem is tud késni, hiszen nem tudod, hogy majd 23 vagy 33 napos ciklusaid lesznek, a 28 nap csak az átlag.
4/5 anonim válasza:
Minden a legnagyobb rendben van veled, az első néhány évben szinte bármi előfordulhat, hónapokra is kimaradhat akár.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2015. ápr. 12. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!