Mennyire magas ez a prolaktin szint valamint a többi eredményem?
Figyelt kérdés
Prolaktin: 1200, ösztradiol:664, LH:7,46, FSH:2,77, TSH:2,8 progeszteron:25, tesztoszteron:1,47. A tsh-mat letroxal tartjak szinten. Lassan szeretnek babàt. Tud valaki az eredményemmel kapcsolatban mondani többet? Köszi!2015. ápr. 8. 15:02
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én igazából biztosan csak a prolaktinra tudom mondani, hogy magas, ha uIU/ml-ben van megadva. Nekem 920 volt, és a dokim azt mondta, hogy nagyon magas. Gyógyszert kaptam rá. A barátnőim akik szedték azt mondták hamar leviszi. Én még vérvételen nem voltam azóta, amióta szedem. Hányadik ciklusnapi vérvétel? Mert az lh/fsh arány csak ennek fényében vizsgálható. A progeszteron elméletileg mutat peteérést, ha jól tudom 20 felett. De nekem azt mondták, hogy az én 38-am sem a legjobb. Cukrot, inzulint vizsgáltak? Túlsúly esetleg?
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi a segítséget.19.napi vèrvétel.Cukor rendben, túlsúlyom nincs.
2015. ápr. 12. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!