Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 34 éves nő,10 napja tartó...

34 éves nő,10 napja tartó menszesz? :/

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van itt hasonló korú, hasonló problémával küzdő nő? Nekem a probléma azóta kezdődött mióta kihúzták a bölcsfogam és antibiotikumot és fájdalom csillapítót szedte, ez január végén volt. Múlt hónapi menszeszem is 9 napig elhúzódott. Nincsnek görcseim, nem erős vérzés, gyenge de van és elhúzódó. Arra gondoltam biztos csak a hormonom zavarta meg az antibiotikum, legalább is a fogorvos is azt mondta elképzelhető. De aztán másfél hónap után jött csak meg, 4 napig csak maszatolt és 11, napja van meg. Időpontot meg csak május 4.-re kaptam, akihez szeretnék menni. :/ Kezdek félni, mi a jó Isten ez most? Ilyen nálam sosem volt! Általában 5-6 napig tart és a 2., 3. nap ami erős aztán napról, napra csitul. Most meg folyamatosan vérzik nem erősen, de tudom, hogy ez nem normális. Mi ez? Kinek volt ilyen? Mire számítsak? Ciszta? Vagy hormon? Vagy pajzsmirigyem xarakszik? Vagy rosszabb? Köszi, a válaszokat előre! Nem tudom, de ha 14. napig ezt csinálja, akkor egy másik orvost kell keresnem, aki korábban tud fogadni, mert megőrülök már az idegtől. :/ Egészséget mindenkinek!

2015. ápr. 8. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Idegeskedés helyett el kellene menned nőgyógyászhoz minél hamarabb! Innen úgy sem kapsz pontos diagnózist, és nem is fogsz meggyógyulni tőle!
2015. ápr. 8. 12:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Mindenhol várólisták vannak :/ de keresni fogok majd egyet, aki korábban tud fogadni
2015. ápr. 8. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Rendben. Tegyél úgy. Így hamarabb rendeződik a problémád. :)
2015. ápr. 8. 12:27
 4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem kamaszkoromban volt ilyen (13-15 éves koromban). Félévente, 3 havonta jött meg és 10 napig tartott, nem fájt, csak folyamatosan véreztem. Akkor azt valószínűsítették, hogy még nem alakult ki a hormonháztartásom, egyébként vérszegény is voltam, úgyhogy arra figyelj oda. De ez csak egy ötlet, mindenképp vizsgáltasd ki magad.
2015. ápr. 23. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!