Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lassan 3,5 hónapja nem jött...

Lassan 3,5 hónapja nem jött meg, mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Elmentem háziorvoshoz,aki egyből nőgyógyászhoz küldött,de nem szeretnék elmenni és anya sem engedi.Utóbbi hónapokban fogytam 3kg-ot(önszántamon kívül).Rendesen eszem napi 5x-6x és heti 3óra testnevelés órám van.Tudnátok ötleteket/tippeket adni,hogy mitől lehet ez vagy mit kéne csinálnom?(nőgyógyászon kívül)Előre is köszönöm:)

15/L

2015. ápr. 7. 18:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
17 éves vagyok és egy hónapja voltam nőgyógyásznál. Egyáltalán nem olyan rossz, mint aminek egyesek leírják! Ráadásul van női nőgyógyász is, sőt, kifejezetten tiniknek is vannak nőgyógyászok. Javaslom, hogy menj el egyhez, mert ez nagyon nem normális és többféle probléma is állhat a áttérben. Itt nincs olyan hogy "nem szeretnék menni", mert ha nem mész, esetleg nagyobb baj is lehet és magadra leszel mérges, hogy nem mentél el időben nőgyógyászhoz. Amúgy ha érdekel a menete a vizsgálatnak, vagy kellene bátorítás, írj privátot nyugodtan!
2015. ápr. 7. 20:54
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a fogyás és a fiatal korod miatt késik a menstruációd. Kellene tudatosan étkezned, és B12 vitamint /Milgamma N/ szedned. Ez mellett még Béres cseppet is szedjél!
2015. ápr. 7. 21:15
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
Hidd el, 100-szor kellemesebb, mint egy fogászati kezelés. :D Ha magándokihoz mész, akkor meg pláne nincs mitől tartanod.
2015. ápr. 7. 22:47
 14/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat,sokat segítetek:)
2015. ápr. 8. 15:30
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán nem kell még elmenned emiatt nőgyógyászhoz, hiszen még csak 15 éves vagy.

A korodban (17 évig), akér 6-7 hónap is kimaradhat, az is teljesen normális lenne.

Nekem 7és fél maradt ki annak idején.

A fogyás miatt lehet, hamarosan megjön, meglátod.

2015. ápr. 8. 15:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Megnyugtattál nagyon :) :) köszi
2015. ápr. 8. 18:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló 17 éves lánynak igaza van totálisan. Nem megijeszteni szeretnélek de nekem is így kezdődött és már csak egy petefészkem van. Én se akartam nőgyógyászhoz menni és iszomyatosan megbántam, mert ha előbb cselekszek és hallgatok anyukámra és elmegyek vizsgálatra lenne még petefészkem.

Nagyon sok oka lehet ennek a dolognak de az a 3 kiló fogyásnak nem hiszem hogy sok köze van a dologhoz. Fiatal vagy változhat még hol előbb jön hol később. Nekem az elejétől kezdve rendszertelen volt. Megesett hogy 3 hónap után kínok közt de megjött ezután pedig 2 hét mulva ismét. Nem éri meg játszani ezzel a fologgal,mert minél hamarabb kiderül mi a gondd annál nagyobb esélyed van rá hogy valami komolytalan izé. 1 évvel voltam fiatalabb mint te mikor már muszáj volt elmenni. Bánom hogy nem bizsgáltattam ki magam rendesen akkor és nr aggódj nem fáj a vizsgálat!

Üdvözlet: Jóakaró!

Remélem észhez térsz.

2015. ápr. 9. 23:05
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)
2015. ápr. 10. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!