Olyan hölgyek segítségére lenne szükségem akiknek volt már veseköve (vagy homok). Hogy derült ki? Mi a teendő?
Történetek, és tanácsokat várok. Akinek volt hasonló tapasztalata/ ért hozzá kérem segítsen!
Hónapok óta fájdalmaim vannak odalent, először felfázásnak hittem, de mivel folyamatosan újra megjelent, általában csak úgy spontán (pl amikor egész nap bent voltam a házban, nem fáztam, mégis jött az a fura idegesítő érzés), és a menstruációim sokkal fájdalmasabbak lettek, elmentem nőgyógyászhoz, de mindent rendben talált.
Viszon azután is folyamatosan jelentkezik a dolog, és egyre durvábban... Ugyhogy jött a vizeletvizsgálat, hátha azzal van baj. Ki is derült: vizelet fertőzés. Erre szedtem gyógynővényes kapszulákat ééés antibiotikusot is! De semmi.. pár nap múlva úgyanúgy visszatért...
Mostanában már éjszakákat nem alszom a fájdalomtól vagy attól a borzasztó vizelési ingertől, miközben 2 cseppet tudok csak kipréselni magamból, és utána csak rosszabb.
Elkezdtem olvasgatni és a tüneteim megegyeznek a vesekő miatt szenvedők tüneteivel, bár ahogy hallottam/akinek volt azt mondja sokkal fájdalmasabb és nem is tartott hónapokig.
szia, nekem van vesekövem, de fájdalmat nem okoz. szerencsére még sosem görcsölt be. néha érzem a vesémet, de azt nem nevezném fájdalomnak, inkább kellemetlen. viszont nagyon gyakran felfázom, és nem is tudják igazából kikezelni a felfázást, vagy ha kikezelik, utána szinte rögtön megint felfázok.
úgy is, hogy mondjuk nem is érzem, de a lab. teszt kimutatja.
ezen kívül igazából nincsen tünetem.
Egyél minden nap 5-6 pitypang szárat!
Lehetőleg a még virágzóét (sárga), ne a már elvirágzottét (szétfújható pihés)!
Keserű, de pár hét után meg fog oldódni minden vesekő problémád!
A vesekő okozta fájdalmakhoz képest a keserű íz kibírható és fel fogja oldani a követ!
Anyámnak ez használt, egy Maria Treben nevezetű nő írta könyvből olvasta még vagy 20 éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!