Hogyan használjam az intim zuhanyt, ha csak tisztálkodásra kell?
Figyelt kérdés
Vettem hozzá C-C jód tablettát, és C-C Laktóz tablettát. Melyiket mikor érdemes használni? Ha mondjuk van folyásom, akkor a Jódosat? Ki hogyan használja? Sima vízzel is lehet tisztítani magunkat? Most éppen menszeszelek, olvastam hogy utána a Laktóz tablettát kell használni. Ez igaz?2010. febr. 18. 21:03
1/1 anonim válasza:
Colpo Cleaner Jód az nem csak akkor kell, ha vmi gubanc van? én ugy hallottam azt vényre lehet kapni csak....
Én irrigáltam már kamillafőzettel is, érdekes, de "jobban éreztem magam" mint a c c laktóztól..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!