Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aktus utáni alhasi fájdalom,...

Aktus utáni alhasi fájdalom, és nemiszervi viszketés?

Figyelt kérdés
Ma reggeli aktus után fáj az alhasam, és viszketek. Használtunk óvszert, de lehetséges, hogy érintkezett is velem óvszer nélkül. Ezt mindig tapasztalom, nem csak a mai után.
2015. ápr. 3. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem tudod, miként érintkezett veled ? Az alhasi fájdalom óvszerhasználat mellett lehet az orgazmus nélküli szex következménye, amikor az izmok feszülése nem "cseng le", hanem feszült állapotban maradnak az izmok. A viszketés sok mindennek a következménye lehet pl. az egyszerű hámrésülésnek (akár a partner borotvált, de sertés fanszőrzetének következtében), vagy akár az óvszer anyagára való allergiás reakciónak.
2015. ápr. 3. 20:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy érintkeztem a himvesszovel, de nem vagyok abban biztos, hogy óvszer nélkül nem ért hozzá a nemiszervemhez, előjáték közben. Orgazmusom általában van. Óvszer érzékenységre gyanakszom, sajnos mostanában nagyon csúnya lett a kezem a gumi kesztyű miatt, de már nem dolgozom olyan helyen, szóval nem kell minden naposan latex-el erintkeznem. Lehetséges, hogy kifejlodott egy latex érzékenység? Nem hiszem, hogy fertőzés lenne, mert nem feküdtunk le óvszer nélkül
2015. ápr. 3. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!