Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szex közben nagyon kell...

Szex közben nagyon kell pisilni és fáj is, mitől?

Figyelt kérdés
Szex közben vagy ujjazásnál, ha a párom egy bizonyos pontot érint nagyon kell pisilnem, pisilés után pedig csíp. Mi okozhatja ezt? Sürgős lenne, tegnap már abba kellett hagynunk emiatt a szexet és minden mást is estére, mert rohantam pisilni.
2015. ápr. 3. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy van valamilyen húgyúti fertőzésed. Menj orvoshoz és csináljanak vizelettenyésztést.

Vagy ami még fontos, hogy szex előtt mindenképpen menj el pisilni, soha ne teli hólyaggal álljatok neki a dolgoknak.

2015. ápr. 3. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Tiszta kézzel, fürdés után csináljátok? A tisztaság nagyon fontos!
2015. ápr. 3. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
A párod csak tiszta kézzel, rövidre vágott és lecsiszolt körmökkel nyúljon hozzád. Esetleg használjon síkosítót az ujjára vagy húzzon rá óvszert. Ha véletlenül felsérti valahol a keze, ujja, körme a nemiszervedet, az nagyon tud csípni a vizelettől (akkor is, ha nem vérzik). Lehet, hogy a hólyag záróizomzata nagyon érzékeny a hüvelyfalon át érkező nyomásra is, ezért ép fel a vizelési inger (ez egyébként nőknél gyakori). Kezdd el megtanulni a Kegel gyakorlatokat, amik erősítik a gát izomzatát és más altesti izmokat is.
2015. ápr. 3. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is igy kezdődött és eddig semmit nem tudtam tenni ellene. 2 év házasság után csak ugy szexszelünk hogy a lepedőt meg kell védjük mert minden második szex közben bepisilek. Ami igazán gáz. Remélem a párom tovább is megértő lessz, de nem tudom mit csináljak.
2015. ápr. 3. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!