Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok nektek is szagos lesz...

Lányok nektek is szagos lesz a puncitok napvégére? Nekem már pár óra után eléggé kellemetlen szagú, ez gáz? Másnak is ilyen?

Figyelt kérdés
Mindig megszoktam mosni fürdesnel.
2015. ápr. 2. 12:10
 1/9 anonim válasza:
0%
Nyalnám
2015. ápr. 2. 12:11
 2/9 anonim válasza:
0%
Az én puncim már tusolás közben is rohad...
2015. ápr. 2. 12:12
 3/9 anonim válasza:
attól függ, milyen szagú. Van tipikus szaga, de ha más, büdös, akkor az baj
2015. ápr. 2. 12:12
 4/9 anonim válasza:
62%
z echte punciszaggal nincs semmi baj, sőt izgató is! Ha viszont pállott szaga van a puncidnak, az valamire utal pl helytelen táplálkozás, gomba stb
2015. ápr. 2. 12:14
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Ha nagyon zavaró a szag, akkor el kellene menni nőgyógyászhoz, hátha tényleg van valami probléma, amit gyógyszerrel lehet gyógyítani.
2015. ápr. 2. 12:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Sok tabletta , műszálas bugyi, egyoldalú és fehérje cukor gazdag táplálkozás , víz és vitamin hiány is okozhatja .
2015. ápr. 2. 12:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Gyógyszerek, fertőzés, egészségtelen étrend (főleg a cukor), és ami furcsa, az intim tisztálkodószerek és tisztító kendők is okozhatják. A túlzott tisztogatását mindenképp kerülni kell, legjobb csak sima vízzel és néha szappannal megmosni, mert ez egy öntisztuló terület, könnyen felborítják a természetes egyensúlyt az oda kerülő nem természetes anyagok (ilyenek a direkt e területre árusított intim lemosók is, furcsa módon ártalmasak).
2015. ápr. 2. 17:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen nyugi normális..
2015. ápr. 3. 17:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Punciszag normális, kellemetlen szag nem normális.
2015. ápr. 4. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!