Van olyan, hogy van peteérés, de nincs menstruáció?
mindenhol azt irjak, hogy amennyiben elsz nemieletet, van peteeresed es nincs menzeszed, akkor a terhessegre kell gondolni, szval valaszolva kerdesedre, igen, van.
ha nem jon meg a kovetkezo honapban sem, keress fel egy nodokit, abbol baj nem lehet.
Azért egy teszt akkor sem árt, biztos, ami biztos. De ha korai petefészek kimerülésed van, akkor az sem kizárt, hogy 38 évesen elmarad...
De akkor viszont nem volt ovulációd.
Kedves utolsó! Köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal! Teljesen meg vagyok már zavarodva. Amikor kiderült ez a bajság nálam, azt is mondták, hogy 5 éven belül elmarad teljesen a menzeszem. (volt egy speckó hormonvizsgálat, AMH, az eredmény 0,1 alatti, vagyis 4 éve már mérhetetlen volt a petesejtjeim száma)
De ha meg nem volt ovu, akkor mi volt? A szülésem óta megérzem a peteérést, fáj, meg picit vérzik. Most is ez volt.
Hogy mi volt, arra nem tudok választ adni. Nekem is van, hogy szurkál a petefészkem ovu nélkül is:D
De szerintem célszerű lenne hőgörbét vezetned, abból látszik, hogy tényleg van-e ovulációd vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!