Álterhesség? Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Ez lehet álterhesség nálam? Már a tüneteket érzem magamon kb 2 hete, émelygés fejfájás, hidegrázás, fáradékonyság, ingerültség, stb, most pl. erős hányingerem van :( Kb egy éve volt egy vetélésem lehet hogy onnan indul ki az egész? A helyzet az, hogy 2 hónapja voltam együtt az exemmel utoljára, azután február 14.én megjött, amikor elmúlt teszteltem egy negatívat, márciusban is megjött, ja és szedek fogamzásgátlót elég régóta, amit rendszeresen szedek, nem volt sem antibiotikum sem hasmenés semmi hasonló, mégis álterhességi tüneteket produkálok, már aludni sem tudok az idegtől, ezzel mit lehet kezdeni?2015. márc. 30. 21:28
1/3 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott egy másik dolog, ami esetleg ezeknek a tüneteknek okozója lehet, hogy 1 hónapja nem cigizek, szerintetek elvonási tünetek is lehetnek ezek? Szerintem stressz és nikotinelvonás miatt van. Remélem :(
2015. márc. 30. 21:53
2/3 anonim válasza:
A dohányzás sokkal jobban "fogja" a szervezetünket mint akár a drog, ezért nehéz is leszokni róla. Ha kb. 3 hete hagytad abba egyik napról a másikra akkor nagy valószínűséggel annak a tünete. Ha most erős vagy és nem nyúlsz cigi után akkor nagy esélyed van, hogy túl leszel a nehezén. Kb. az első három hónap a legveszélyesebb visszaszokás szempontjából.. no meg egész életen át figyelni kell magadra, de egyre könnyebb lesz. Sok sikert hozzá :)
Az álterhesség ellen nincs orvosság, csak a mentális erő. Az, hogy szembesíted magad azzal, hogy nem lehetsz terhes.
3/3 A kérdező kommentje:
igazad lehet, koszonom a válaszod
2015. márc. 31. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!