2/6 anonim válasza:
Igen, persze ha jó színben akarnak feltűnni, (amit nem értem miért lenne ez kellemetlen, vagy kínos dolog) letagadják, én már hallottam ilyent. "Én nem fingok, nem tudom, miért, én lehet kiizzadom." - és ehhez hasonlók. Több barátnőm volt már és engem már egy ártatlan aranyos nőies nő sem tud átverni, tudom, hogy a legjobb nő is tud rohasztóan büdöset durrantani, recsegni, szaftosat rotyogni, elnyújtottan vagy fél percig fingani, laposan avas sós mogyoró szagút púzni, stb. De ez így természetes, amíg nem a markába fingik és azt tolja az arcodba.. (...)
3/6 anonim válasza:
#2 -es, igen ez így van. :D
Leestem a székről ahogyan olvastam a mondataidat xd
És kérdező... valami poénoskedvű 13-15 éves fiú vagy, vagy mi? Csak mert ez elég egyértelmű -.- ...
5/6 anonim válasza:
Utolso, akkor belcsavarodast fogsz kapni.
6/6 anonim válasza:
Mindenki szokott. Gáz ha nem. Tényleg bélcsavarodást okozhat. Olvass utánna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!