Mikor várható a menstruáció a Norcolut szedése után? Ma van a 6. napja hogy abbahagytam de még semmi.
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 12:04
1/5 Lubbany válasza:
Szia! En 3napja hagytam abba es meg semmi... :( 5 napig kellett szednem napi 2*.ugy hallottam,hogy jo par nap a gyogyszer utan,mire megjon.
2/5 anonim válasza:
Én pénteken hagytam abba (4 napja), 5 napig 2x2-t szedtem, és ma délután jött meg. De szedtem már egyszer 3 éve is, akkor 8 nap kellett mire megjött.
3/5 A kérdező kommentje:
már a 9. nap és még semmi
2015. ápr. 1. 16:02
4/5 Lubbany válasza:
nekem most jott meg!! :) ahogy nezegettem 10-15napon kellene a bogyo utan. Nekem irt fel a dokim apranaxot is melle,mert cisztam van,igy lehet h. Nekem attol volt kevesebb nap...mindenesetre megkonnyebbultem,mert mar 2hete fajdogalt a cisztam,remelem ezennel meg is szabadultam tole...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!