Ha rendszertelen a ciklusom, mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
Szilveszter ota 2hetente megjott. Az utolso most 6-an mult el. Azota semmi. Viszont a mellem rettentoen faj. Valaki voltmar igy?2015. márc. 25. 13:16
1/3 anonim válasza:
Én pont így voltam. Az idén volt három 20 napos ciklusom egymás után. Ezután elmentem az orvoshoz. EKkor voltam kb. a ciklusom 24. napján. Megnézett ultrahanggal, és azt mondta, hogy a méhnyálkahártya alapján középidőben vagyok, és az egyik petefészkemben egy,a másikban pedig két tüsző is érik. Szerinte az előző rövid ciklusokban nem volt peteérés valószínűleg. A dokilátogatás után két héttel teszteltem, szúrópróbaszerűen, mert azóta sem jött meg. Erős pozitív lett. Szóval szerintem tesztelj te is egyet, hátha...
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, a legegyszerubb a teszteles, csak mar annyi negativ tesztet lattam, hogy felek csinalni... de jo ilyen biztato dolgokat olvasni :)
2015. márc. 25. 19:56
3/3 anonim válasza:
Én is nagyon meglepődtem :-) Az első gyerekem szabályos ciklus mellett is alig jött össze, és amikor végre sikerült, nagyon halványak volt a második csík a teszten. Most meg teljesen összevissza ciklus mellett majdhogynem elsőre sikerült, és rögtön olyan erős pozitív, hogy kiveri a szememet. Szóval bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!