Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16 évesen mi indokolhatja a...

16 évesen mi indokolhatja a mammográfiai vizsgálatot?

Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok, mert olvastam róla és nem túl jó dolgokat írnak. Mennyi az esélye a mellráknak ? Miért nem ultrahangot csinálnak ?

2015. márc. 24. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
UH-t csinálnak, csak sok helyen az is a mammográfián van.
2015. márc. 24. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Mammográfia van a beutalómon es a nőgyógyász is azt mondta . De azt nem hogy mire gyanakszik.
2015. márc. 24. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, de nézd én 17 vagyok és szeretnék elmenni mammográfiára a biztonság kedvéért. Csak az orvos tudja miért rendelt be, nekem se szokta elmondani, hogy mire gyanakszik vagy mit szeretne kivizsgálni. Ne görcsölj rajta.
2015. márc. 24. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:

De mint mondtam, sok helyen a mammográfián van az emlő UH is. Mint ahogy mondjuk az EEG vizsgálat a neurológián vagy az EKG a kardiológián.

Nem valószínű, hogy 16 évesen rendes mammográfiai vizsgálatot fognak csinálni.

2015. márc. 24. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Valami nagyon nem stimmel, mert 35 év alatt KIMUTATHATATLAN bármi is a mammográffal a fiatalkori szövetek szerkezete miat!!!

Csak UH-al lehet érdemleges vizsgálatot végezni.

SEMMI értelme a mammográfiának 16 évesen, csak TÉVES eredményt pródukálhat.

2015. márc. 25. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!