11 éves lány vagyok. Van fanszőrzetem nő a mellem de még nincs fehér folyásom. Ez baj?
Szia!
Miért volna baj? Rengeteg időd van még! ennyi idősen már testileg én is fejlődtem,és csak 17 évesen jött meg először. És semmi hátrányom nem keletkezett ebből,sőt... Míg a többiek már 13-14 évesen havonta kínlódtak a mensiükkel,és meg vígan el voltam. Ne sürgesd,még bőven ráérsz ezzel.
A fehér folyás teljesen normális dolog, nem betegség!!!!
A hüvely egy olyan szerv ami önmagát tisztítja és ennek a mellékterméke úgymond a fehérfolyás. Mennyisége egyénenként változó lehet de minden nőnek van. Betegség akkor jelent ha kellemetlen a szaga, megváltozik a színe, állaga vagy a mennyisége. Ha 11 évesen nincs az egyáltalán nem baj.
Szia!
Nekem is van mind a 2 helyen szőrzetem,és ugyan úgy a mellem is nő!Én is várom hogy megjőjjön,poedig idősebb vagyok nálad!Nyugi,csak várj,velem eggyütt=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!