Wellness hétvége, es pont megjön, mit tegyek?
Betezsel tampont és meg van oldva.
Ha meg nem mgy - nekem sem sikerült kb. soha -, akkor ücsörögsz a medence szélén.
Ne aggódj, ha fáj, vagy ilyesmi, 99%- hogy nem fogod tudni feltenni, ha tótágast állsz, akkor sem. Miért?
- szűk vagy
- nedvesség nuku
- félsz, amitől plusz görcsölsz
Vagy, ha fel is megy, kiszedni lesz kellemetlen. Hagyd tampont, feleslegesen kínoznád magad vele!
szia!
Ha befelé annyira fáj, kifelé többszörösen fájni fog, mert a tampont nagyon megduzzad. Szerintem hanyagold!
Sajnállak, nekem is volt, hogy rosszkor jött meg..
Találj ki más elfoglaltságot magadnak! Vigyél egy jó könyvet, keress a környéken magadnak más szórakozást! Jó időt mond szerencsére a meteorológia. Esetleg megkérheted a szüleidet, hogy rád való tekintettel olyan programot is szervezzenek, amit te is élvezni tudsz!
Köszönöm a válaszokat!
Voltam nőgyógyásznál, elküldött vérvételre megnézni a hormonokat, aztán most még várnom kell. Tehát folyamatban van. Azért ilyen későn mentem el mert reménykedtem hogy csak a kamaszkorom miatt ilyen.
Köszönöm a tanácsokat, akkor ha megjön, megpróbálkozok a tamponnal, de ha nem megy nem erőltetem hanem elfoglalom magam máshogy.:)
4-es, ne irj butasagokat, a 7-9 nap teljesen normalis.
Kerdezo, sikerult valami megoldast talalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!