Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Wellness hétvége, es pont...

Wellness hétvége, es pont megjön, mit tegyek?

Figyelt kérdés
19/L vagyok. Eddig mindig betétet használtam. Próbáltam mar a tampont(minit), de nem tudom fel helyezni(szűz vagyok meg). A kirándulásaink, nyaralásaink eddig nagyon sokszor mind akkorra estek, amikor nekem megjott(most is ez a helyzet). Holnap kell megjönnie, es pénteken indulunk. Nekem ráadásul 7-9 napos a vérzésem. Volt mar hogy megjött es nem tudtam fürdeni es egész nap egyedül ültem a szálloda szobajaba(ez egy másik probléma de pánik beteg vagyok es egyedül meg nem merek csinálni dolgokat). Nos gondoltam arra hogy nem megyek el de most ünnepeljük szüleim szulinapjat. Ráadásul nem akarok hangulat romboló lenni. Az első kerdesem hogy mit tudnék tenni hogy a tampont fel bírjam helyezni?? A probléma, hogy kb. A negyedet se tudom betenni, mert faj....(a hibákért bocsánat, illetve néhol az ékszerek hiánya miatt, telefonrol írtam).
2015. márc. 23. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocs, okosat nem tudok írni. Van aki nem tudja szüzen feltenni, de próbálj meg ellazulni, és úgy próbálgatni, hátha. Hogyha "rossz" a testhelyzeted, akkor lehet akadályozzák az izmok. A tamponon kívül nemigen tudsz másképp vízbe menni.
2015. márc. 23. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Betezsel tampont és meg van oldva.

Ha meg nem mgy - nekem sem sikerült kb. soha -, akkor ücsörögsz a medence szélén.

Ne aggódj, ha fáj, vagy ilyesmi, 99%- hogy nem fogod tudni feltenni, ha tótágast állsz, akkor sem. Miért?

- szűk vagy

- nedvesség nuku

- félsz, amitől plusz görcsölsz

Vagy, ha fel is megy, kiszedni lesz kellemetlen. Hagyd tampont, feleslegesen kínoznád magad vele!

2015. márc. 23. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:

szia!

Ha befelé annyira fáj, kifelé többszörösen fájni fog, mert a tampont nagyon megduzzad. Szerintem hanyagold!

Sajnállak, nekem is volt, hogy rosszkor jött meg..

Találj ki más elfoglaltságot magadnak! Vigyél egy jó könyvet, keress a környéken magadnak más szórakozást! Jó időt mond szerencsére a meteorológia. Esetleg megkérheted a szüleidet, hogy rád való tekintettel olyan programot is szervezzenek, amit te is élvezni tudsz!

2015. márc. 23. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
A 7-9 napig tartó menstruációval 19 éves fejjel elmennék nőgyógyászhoz, mert ez nem egészséges.
2015. márc. 23. 17:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Voltam nőgyógyásznál, elküldött vérvételre megnézni a hormonokat, aztán most még várnom kell. Tehát folyamatban van. Azért ilyen későn mentem el mert reménykedtem hogy csak a kamaszkorom miatt ilyen.

Köszönöm a tanácsokat, akkor ha megjön, megpróbálkozok a tamponnal, de ha nem megy nem erőltetem hanem elfoglalom magam máshogy.:)

2015. márc. 23. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
A 7-9 nap normális. Semmi baj nincs vele. 12 éves koromtól 8 napos volt, ebből 6 nap durván erős. A doki azt mondta rá, közepes vérzés. Akkor mi az erős?.....szerencsére 32 éves koromra lecsökkent 6 napra, hála az égnek :))
2015. márc. 23. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:

4-es, ne irj butasagokat, a 7-9 nap teljesen normalis.

Kerdezo, sikerult valami megoldast talalni?

2015. márc. 24. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!