26 napot késett de ma megjött. Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
A szokásosnál erősebb vérzésem van most és néha nagyobb görcseim.2015. márc. 22. 21:04
1/13 anonim válasza:
Ha 14-16 éves vagy, nem gáz, de 20 körül és felette elég nagy baj.
2/13 anonim válasza:
Szia minden féle képpen menj el majd vérzés után nőgyógyászhoz!!nekem is majdnem egy hónapot késett és ciszta van a méhében szerencsére nem rossz indulatu.22L
3/13 A kérdező kommentje:
21 vagyok. Nálam is találtak már cisztát de akkor az szerencsére el is tűnt. Most kiújult volna?
2015. márc. 22. 21:14
4/13 anonim válasza:
Nem hiszem h teljesen elmúlik. Nekem egy alma nagyságnyi volt 53*56mm de alig akart megjönni adott a doki gyógyszert után még is jött vissza is mentem és mondták hogy a nagy helyett sok kicsi lett 😕 most is valamikor késik pár napot de már nem veszem fel. Fél évente megyek mindig de még mindig meg vannak a méhében a kicsi ciszták
5/13 A kérdező kommentje:
hát akkor én is elmegyek dokihoz. általában mindig késik a havim.
2015. márc. 22. 21:28
6/13 anonim válasza:
Minden féle képpen menj el ne hogy komolyabb bajod legyen. Így lehet még időben észre veszik
7/13 A kérdező kommentje:
Oké.rendben. de akkor az erős vérzés is ettől lehet?
2015. márc. 22. 21:40
10/13 anonim válasza:
Felnőtt nőknél is teljesen normális dolog ha nagy ritkán kimarad egy-egy mensi.
A ciszták 80%-a magától felszívódik, esetleg kifakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!