14 évesen még nem jött meg. Ez nagy baj?
Figyelt kérdés
A barátaimnak már mindnek megjött de nekem nem.Félek mert most májusba leszek 15 és nem akarom hogy 16 vagy 17 évesen elvigyenek orvoshoz.Már elég régóta van fehér folyásom és már szőrös is és már cicim is van.tudom hogy nem egy leány álom de inkább mint hogy elvigyenek orvoshoz.Kérlek segítsetek!!!a Válaszaitokat előre is köszönöm!!!2010. febr. 16. 20:26
1/13 anonim 

válasza:

nyugodj meg, megfog az jönni.
régieknek is 14-15 éves korukban szokott megjönni csak a mai világban van ez, hogy ilyen korán, előfordul hogy te még hordozod magadban ezt a ...szval érted, hogy majd később jön meg :)
2/13 anonim 

válasza:

ha 18 éves korodig nem jön meg, akkor kell menni dokihoz, addig ne aggódj, annál rosszabb
3/13 anonim 

válasza:

előző vagyok, és még annyit, hogy nem kell félni az orvostól, neki nem egy lány vagy, hanem egy "beteg", páciens, nem azt fogja nézni hogy most mid van
4/13 anonim 

válasza:

Az orvos kizárólag azért van, hogy veled jót tegyen, ne félj tőle. És hidd el, annyi lányt látott már, hogy a szeme sem rebben semmitől.
5/13 anonim 

válasza:

14 évesen még nem baj. Ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor érdemes dokihoz elmenni. Amúgy barátkozz meg a gondolattal, mert később azért szükséged lesz rá:)
6/13 anonim 

válasza:

Bármikor megjöhet a menstruációd, ne aggódj! Mint írtad, nő a cicid, szőrös a puncid és van fehérfolyásod is. Légy türelmes!
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a biztatást!:)
2010. febr. 17. 13:04
8/13 anonim 

válasza:

nem 16 hanem 18..., tanulj bioszt...
9/13 A kérdező kommentje:
Nekem a háziorvos azt mondta hogy 15 éves koromnál kell menni.
2010. febr. 18. 16:09
10/13 anonim 

válasza:

dehogy is :S, mellesleg a háziorvos nem megbízható..., egyszer egy háziorvos miatt kerültem két hétre kórházba tüdőgyulladással, és a nagyon háziorvos miatt majdnem évet is kellett ismételnem... (több betegségem is volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!