Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történhetett?

Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Szóval hát...lenne egy kis problémám.Az van hogy ma gond nélkül hazajöttem suliból,és simán elmentem wc-re.Pisiltem és leültem gépezni.De rá olyan 10-15 percre elkezdett viszketni és nem múlik el.Megnéztem és hát..pirosabb,meg mintha egy nagyon picit a belseje fel lenne dagadva.Mit tehetnék?Valami megoldás?Ha esetleg olyan probléma lenne akkor nem igazán akarnék elmenni dokihoz.Anyumnak se tudom hogy mondjam el,ha nem fog elmúlni.Esetleg ha holnapig se múlik el lehet hogy gomba?:S

Ui:kérlek ne írjatok gúnyoló,vagy csheszegetős válaszokat!:C pls..

12/L

2015. márc. 20. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet valami fertőzés, simán összeszedhetted a suliban ha ráülsz a wc ülőkére. Ha nem múlik el, mindenképp szólj anyukádnak, mert ez nem játék. Ne szégyelld magad, felnőtt nő, biztos, hogy tisztában van vele, hogy koszos helyeken össze lehet szedni ilyesmit.

Egyébként van otthon kamilla tea? Áztasd ki jó feketére, és mosakodj meg vele, ma még többször is. Remélhetőleg enyhíti.

2015. márc. 20. 17:09
 2/5 A kérdező kommentje:
OKé,igazad van.:(Meg sajnos mindig rá ülök,mert máshogy valamiért nem jön,nem tudok pisilni.OK kipróbálom a kamillateát.:) Ha este 7-ig se múlik el ak beszélek anyával,mert csak akkor jön haza.Meg most csak apummal vagyok,és neki még inkább nem szólnék.Mikor bárányhimlőm volt akkor is csak anyumnak hagytam hogy behintőporozzon..:S
2015. márc. 20. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha van otthon körömvirág krém azt kívülről kend be vékonyan, viszketést csökkenteni fogja és a guylladást is enyhíti.
2015. márc. 20. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Anyuddal beszélj valóban és esetleg a Casten combit megpróbálhatjátok majd, az kifejezetten gombaölő szer é recept nélkül kapható a gyógyszertárban.
2015. márc. 21. 07:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Szóltam anyumnak meg minden de van egy kis probléma....nem veszi komolyan.Már nem viszket,de fel van dagadva belül,piros és fáj.:( Azt mondta hogy ne akarjam és kész.De ettől nem múlik el a fájás se.:/

Most mi legyen?

2015. márc. 21. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!