Miert faj ennyire? Lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
amikor menstrualok nagy fajdalmak gyotornek.Nem csak a hasam, hanem a mellem is nagyon faj. Van ra esetleg valami gyogyszer?2015. márc. 18. 17:53
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert lehet a fiatal korod miatt éled meg így, ha pedig nem, akkor nőgyógyász segít neked.
Görcsoldót próbáltál már? Tudom hülyeségnek fog hangzani, de amikor én görcsöltem, kinyújtózkodtam, nyújtottam magam, és jobb lett. Illetve használ a meleg borogatás is. :)
2/4 A kérdező kommentje:
18 eves vagyok, a gorcs oldo sem segit.. folyamatosan ideges vagyok, stresszes,fajnak a labaim tehat nagyon fajdalmasan telik el az a het..
2015. márc. 18. 18:56
3/4 anonim válasza:
Nekem a fogamzásgátló megoldotta. Mindenki mondja, hogy csak ezért ne szedjek, de köszönöm, eleget láttam a mentőt. És isteni érzés havi két-három napot suliból/munkából kimaradni csak ezért, és feküdni, fetrengeni otthon. Szóval én köszönöm, elégedett vagyok a fogamzásgátlóval. Ha neked is jobban megérné az, akkor menj el nőgyógyászhoz, valószínűleg ő is azt ajálja majd.
4/4 anonim válasza:
Ilyenért kimennek a mentők....? Bocsi, nem kötekedésből, csak tényleg meglepődtem...nekem is erős fájdalmaim voltak mindig is, nekem apranax segített ha a menstruáció előtt elkezdtem szedni 1-2 nappal.Aznap, amikor megjött kombináltam nospával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!