Méheltávolitásnál ha egyben veszik ki, akkor az esetleges rosszindulatú tumor, is eltávolitásra kerül, akkor nem tud már áttétet adni?
Ha a 6-os választ nem feltételes módban írtam volna, hanem kijelentő módban, akkor érteném, hogy miért javítasz ki. De mivel NEM írtam, hogy 100% az esély a mikroáttre, így csak 'némán állok' a válaszod előtt...
A megműtöttek és meggyógyultam azt felejtsük is el a betegséget mentalitásu emberek, HA relapsusba kerülnek ők újra megjárják a poklot lelkileg... Ezzel csak azt mondom, hogy amíg meg nem történik valami, addig az összes lehetőség játszik. Az orvos meg ha gyógyultnak minősít valaki az nem egyenlő a gyógyultsággal... Csak 5 év tünetmentességgel.
"Úgyhogy sajnos fel kell készülni, hogyegy daganatos betegségnek nincs vége az (első) műtéttel..."
erre a mondatodra írtam a választ... de... nekem vége volt egy műtéttel... 14 év tünetmentesség nekem elég ahhoz, hogy azt mondjam meggyógyultam...
Köszönöm a válaszokat!
Milyen tumorral mütöttek Titeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!