Szerintetek elkapom, megint?
2 honappal ezelott, egy uszasora alkalmaval gombas fertozest kaptam kulsoleg-belsoleg. A nogyogyaszom irt fel gyogyszert, illetve applikatoros kremet, es Canestent, amelyeknek koszonhetoen meggyogyultam.
Az eset utan 2 honapig nem usztam, de matol muszaj. Szerintetek sok esely van ra, hogy ujra elkapom? Par nap mulva elutazok kulfoldre, ott nem lesz megoldhato az orvos segitsege. /csoportos ut/ De nem kerulhetem ki mostmar az uszasorat.
Olvastam, hogy tamponnal kell uszni, medencebol kijovet le
Kell tusolni, majd pamut fehernemube oltozni. A tusolasra szinte sosincs ido, de most kijovok ha torik, ha szakad.
Illetve ha hazaerek joghurtos tampont kell feltenni...? Koszonom:-)
Natur joghutosat ajanlottak a patikaban :-)
Es nalunk sajnos ez nem egeszen igy mukodik...
Anyukam mindig tamponnal uszott, ezzel kerulte el, h a fertozesek a huvelybe jussonak.
Ma megvolt az uszas, a vizbol kijovet egybol tampon ki, be a tus ala, tusfurdovel atmos majd itthon naturjoghurttal, es bekentem egy kremmel mert kicsit viszketett, de lehet, h ez mar psziches.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!