Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 25 évesen először nőgyógyász?

25 évesen először nőgyógyász?

Figyelt kérdés

Tudom, tuudom, késő, de a történetem bonyolult:

Voltam már egy mellciszta miatt 14 évesen, de eléggé "megkínoztak vele, van emiatt egy alap félelem bennem a nőgyógyászattól + anyukám daganatos -nem nőgyógyászati- betegsége, majd halála miatt NEM bírok orvosi rendelő közelébe menni. Vagyis, pszichológiailag nagyon megvisel.

25 éves vagyok, 4 éve van párom, de eddig a világ túlfelén járt egyetemre, így havonta 1-2 nap amit együtt töltöttünk, így a nemi életemet sem lehet zsúfoltnak, vagy aktívnak nevezni.

De ennyi idősen már illene elmenni.

Szerintetek nagyon le fog szúrni a nődoki, hogy eddig vártam?

2015. márc. 15. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Hááát... Megdicsérni biztos nem fog... De szerintem nem fogja túlságosan leharapni a fejed, végülis a te dolgod, azé egészséged... Ha szól valamit engedd el a füled mellett, vagy próbáld neki röviden megmagyarázni, mint ahogy itt tetted. Esetleg menj fogadott orvoshoz, ha van rá lehetőség, pénz, az lehet hogy kedvesebb lesz, de erre sem vennék mérget. Én nem félnek a helyedben :)
2015. márc. 15. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:
nem fog leszidni, minden rendben lesz
2015. márc. 15. 23:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Az orvosok között is vannak parasztok, így biztos akad olyan, aki lecseszne. De szerintem azért a többség úgy van vele, hogy jobb későn, mint soha.

Ez ne tartson vissza. Ha megjegyzést tesz, engedd el a füled mellett, vagy mondd meg neki, hogy nem lecseszésért jöttél.

2015. márc. 16. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmi joga nincs leszidni. Ha mégis megtenné, akkor egy tahó..
2015. márc. 16. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj hölgy nődokihoz - azok normálisabbak
2015. márc. 16. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Én kb. egy hónapja voltam elôször 25évesen.

Nem volt vészes, fájni sem fájt egyáltalán. A kenetvétel sem. Doktornôhöz mentem, magánba. Azt ajánlom neked is,idôpontra mentem. fél percet sem kellett várnom. Ne félj, jobb hamar túl lenni rajta. :)

2015. márc. 16. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Hogy jönne ahhoz, hogy letoljon téged??

Taknyos kisgyerek lennél??

Szerintem is női orvoshoz menj először, bár ha jól értettem, akkor már voltál nőgyógyásznál 14 évesen?

2015. márc. 17. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!