Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Veletek is előfurdul ilyen...

Veletek is előfurdul ilyen havivérzés alatt? Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Szóval, amikor megjön, bevizesedik? nagyon a testem, főleg a combom, fenekem és a csípőm, ilyen puha lesz nagyon a bőröm, be tudom nyomni és nagyon kellemetlen, mert amúgy normális alkatú vagyok és edzek is, a ciklus többi napján feszes, kemény vagyok mindenhol, de ilyenkor nagyon rosszúl érzem magam a bőrömben, még narancsbőröm is lesz, más is van így, ahogy én? Mit tehetnék ellene és ugye a mensi után elmúlik majd?
2015. márc. 15. 20:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Jah, amúgy 20 éves vagyok...
2015. márc. 15. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Előfordul, hogy valaki a menstruáció előtt ödémás lesz. Orvost kérdezd meg, lehet-e valamit kezdeni vele.
2015. márc. 15. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális dolog. Ilyenkor a szervezet visszatartja a vizet.
2015. márc. 16. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Mutasd meg dokinak
2015. márc. 16. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:

De végig olyan?

Vagy csak az elején?

2015. márc. 16. 12:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Ahogy telnek a napok folyamatosan szűnik meg ez az érzés, most például a 3. nap végén vagyok és már észrevehető a változás, kezdek olyan lenni, mint mensi előtt és amikor vége a következőig nem kell számolnom ezzel a problémával, de akkor is nagyon zavaró, hisz olyankor ez pluszba tetézi az amúgy is erős diszkomfort érzésemet. Egyébként nem minden hónapban vagyok ennyire "vizes", van amikor csak egy egészen picit, de most nagyon az (voltam). :(
2015. márc. 16. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!