Ma vettem be a 2. szem fogamzásgátlót, de most nagyvécézni kell, így csökken a hatás, vagy csak akkor ha hasmenés van?
Ez nem jelent gondot, csak ha kihányod vagy ha durva hasmenésed van.
Amit egy órája vettél be azt nem tudod kikakilni ennyi idő alatt, ha nem megy a hasad, mert nem is ér végig a beleken.
Egyébként ha jól tudom az első hónapban amúgy is ajánlatos kiegészítő védekezést alkalmazni, míg kialakul a védelem.
Megjegyzem ha fiatal vagy még és nagy gond lenne egy gyerek akkor jobb továbbra is kiegészítő védekezést alkalmazni, mert az még biztonságosabb.
(Ezek a minitabik és társaik annyira kis mennyiségű hormont tartalmaznak, hogy nőgyógyászok elmondása szerint is sok mellettük a nem kívánt terhesség, mert kevésbé biztonságosak. Viszont a nagyobb hormontartalmú meg szétcseszi a szervezetet.)
Gondoltam jobb ha tudsz erről.
Tudod, ha egy nő fogamzásgátlót szed, akkor sajnos soha nem kakilhat:(
Most bocsi, de hogy lehet ilyen buta kérdést feltenni? Ha nincs hasmenésed, akkor mi lenne? Nyugodtan kakilhatsz tablettaszedés mellett it..
Atya világ.
78%-os meg majdnem akkorra butaságokat beszél, mint te.
Minipillt (csak progeszteron tartalmú tablettát) csak szoptatósoknak írnak fel. A kombinált tabletták megfelelő szedés mellett igen nagy biztonságot nyújtanak. Egy év alatt 100 nőből kb. 0,3 lesz terhes tökéletes használat mellett.
Persze ha az ember néha-néha elfelejt egyet, és cseszi azt csinálni, amit a tájékoztató mond, akkor vessen magára...
Bocs, de nekem 18 évesen írt fel a doki minipillt. Össze vissza véreztem tőle, ennyire hatott. Fiataloknak, tiniknek is írnak fel.
De én vagyok a hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!